Met de ondernemingszin eigen aan een pionier, ontwikkelde Albert Bergère vanaf 1949 champagne onder zijn eigen naam op de wijngaarden die zijn familie van wijnliefhebbers zo koesteren. Hij wordt de stichter van Champagne A.Bergère.
André, de jongste van zijn drie kinderen, besliste om de fakkel van zijn vader over te nemen, waardoor het domein en de opgebouwde kennis behouden bleven. Met de enthousiaste steun van zijn echtgenote zorgt André voor een aanzienlijke groei van het huis Bergère: het wijnbouwgebied breidt zich zoals de druiventoevoer gevoelig uit en het merk A.Bergère verovert een belangrijk marktaandeel, zowel bij de professionele wijnhandel als bij de particuliere verbruikers in Frankrijk en het buitenland.
Vandaag staan hun kinderen klaar om het champagnehuis nog meer luister te bezorgen. Zo wordt de traditie verder gezet en is de opvolging verzekerd. Champagne A.Bergère zal ook in de toekomst de gepassioneerde champagneliefhebbers met hun kostbare drank blijven verwennen.

Prijs

26.90

Druivensoort

Chardonnay

Soort wijn

Wit

Streek

Champagne A.Bergère - Epernay

Wijnmaker

A.Bergère

Neus

De chardonnay vertoont haar aromatische complexiteit via toetsen van mirabelle, nectarine, perzik en rijpe abrikoos, vermengd met droog fruit en geroosterd brood.

Gerechten

Deze delicate en geraffineerde champagne zal uw aperitief een gelukzalig moment maken en uw recepten met vis en zeevruchtenschotels perfect vergezellen.