Met de ondernemingszin eigen aan een pionier, ontwikkelde Albert Bergère vanaf 1949 champagne onder zijn eigen naam op de wijngaarden die zijn familie van wijnliefhebbers zo koesteren. Hij wordt de stichter van Champagne A.Bergère.
André, de jongste van zijn drie kinderen, besliste om de fakkel van zijn vader over te nemen, waardoor het domein en de opgebouwde kennis behouden bleven. Met de enthousiaste steun van zijn echtgenote zorgt André voor een aanzienlijke groei van het huis Bergère: het wijnbouwgebied breidt zich zoals de druiventoevoer gevoelig uit en het merk A.Bergère verovert een belangrijk marktaandeel, zowel bij de professionele wijnhandel als bij de particuliere verbruikers in Frankrijk en het buitenland.
Vandaag staan hun kinderen klaar om het champagnehuis nog meer luister te bezorgen. Zo wordt de traditie verder gezet en is de opvolging verzekerd. Champagne A.Bergère zal ook in de toekomst de gepassioneerde champagneliefhebbers met hun kostbare drank blijven verwennen.

Prijs

34.10

Soort wijn

Wit

Wijnmaker

A.Bergère

Mond

Deze champagne is de vaandeldrager van het huis A.Bergère en brengt de smaakpapillen in vervoering. Een complexloze harmonie van een vegetale met een fruitige wereld (varens, bladgroen, wit fruit). Enkel gemaakt in grote wijnjaren, neemt hij in het gamma een ereplaats in en vereeuwigt hij de grote momenten in ons leven.