Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi eu nulla vehicula, sagittis tortor id, fermentum nunc. Donec gravida mi a condimentum rutrum. Praesent aliquet pellentesque nisi.
Image thumbnail

Ons bouquet

Ontdek hier waarvoor je allemaal bij ons terecht kan

Voor familie en vrienden

Op zoek naar een heerlijke wijn voor een gezellige avond, leuk weekend, zelf-georganiseerde wijnproeverij bij jou thuis of een knallend feestje? We staan je bij met raad en daad om je perfecte wijn te vinden! Dompel je onder in de ruime selectie en vind de perfecte wijn voor jouw smaak en voor elke gelegenheid. Bovendien vind je bij ons niet enkel de perfecte wijn, maar ook de betere sterkedrank voor de kick die je zoekt.

Kies de perfecte wijn voor jouw smaak in elke prijsklasse

Vertrouw op kwaliteit dankzij ons advies

Krijg exact wat je wil uit ons zorgvuldig geselecteerde assortiment

Op zoek naar een heerlijk en veelzijdig cadeau voor een bijzonder iemand? Kies de perfecte wijn voor hun smaak uit onze zorgvuldig geselecteerde wijncollectie. Schenk een schitterende wijn voor een bijzondere gelegenheid of om samen te delen bij een gezellige toost op de toekomst.

Op zoek naar een scherper cadeau? Ons exclusief aanbod sterkedrank, met onder andere hoogstaande gin en rum, is ideaal voor de liefhebber van cocktails, aspirant-mixoloog of vrijetijds-bartender.

Schenk wijn of hoogstaande sterkedrank voor een heerlijk cadeau

Kies de perfecte wijn voor elke smaak

Verras dankzij ons vrijblijvend professioneel advies

Op zoek naar een geschenk om nooit te vergeten? Of misschien wil je je volgende samenkomst nog een tikkeltje magischer maken dan de rest? Je verraste familie en vrienden nog nooit zoals met een wijnproeverij in onze moderne wijnkelder. Verken samen aroma’s, body’s, bouquets, blends en veel meer tijdens een exclusieve wijntasting.

Verras met een unieke wijnproeverij voor familie en vrienden in onze trendy wijnkelder

Dompel iedereen onder in de rijke wereld van de wijn

Leer bij over wijn met nieuwe inzichten en zet je smaakzin aan het werk

VOOR COLLEGA'S & TEAMBUILDINGS

Op zoek naar een unieke ervaring voor het hele team? Een workshop wijnproeven geeft je team niet enkel de kans eens flink te ontspannen, jullie leren er ook de fijnere kant van wijn kennen. Met een wijndegustatie geef je een nieuwe wending aan de klassieke teambuilding. Ideaal om elkaar met het hele team op een andere manier te leren kennen.

Geef met een wijnproeverij een originele twist aan de klassieke teambuilding

Leer met hele team iets bij over wijn

Kies een ontspannende, maar toch leerrijke ervaring

Wijn als relatiegeschenk is een klassevolle reminder aan een goede samenwerking of fijne zakenrelatie. Bovendien kan u met relatiegeschenken zoals wijn bij elke zakenrelatie terecht, maar toch op een persoonlijke manier. De juiste wijn uitkiezen toont dat je tijd en moeite hebt gegoten in je keuze, en dat je je zakenrelatie kent en apprecieert.

Toon je zakenrelaties dat je hun smaak kent

Kies een waardevol cadeau met wijn als relatiegeschenk

Toon met de juiste wijn hoe belangrijk je zakelijke contacten voor je zijn

De juiste eventlocatie in Brugge vinden, is niet altijd gemakkelijk. Onze prachtige stad wemelt van de verborgen parels en historische schatten. Wil je je publiek verrassen? Wil je iets nieuws en fris? Kies geen ouwe getrouwe eventlocatie in Brugge, maar nodig je gasten uit in de gloed van onze moderne en trendy wijnkelder voor een heerlijke workshop of tasting. Onze Wall of Wine gooit de ervaring over een nieuwe boeg door tegelijkertijd onze wijn tentoon te stellen en de kelder te decoreren.

Verras met een nieuwe locatie

Kies modern en trendy in een jonge omgeving

Geniet van een designer setting

WIJNADVIES BIJ GERECHTEN

Ook de horeca-professional kan bij ons terecht voor wijnadvies bij gerechten. Onze in-house sommelier loopt samen met jouw team door een zorgvuldig samengestelde wijnselectie om er zeker van te zijn dat je wijnen je gerechten prachtig complementeren. Samen met hem degusteren jullie elke wijn in onze gespecialiseerde degustatieruimte. Met een wijnproeverij bij ons kies je steeds opnieuw de perfecte wijnen. Bovendien reken je ook steeds op de ondersteuning van je persoonlijke vertegenwoordiger. Die is je vaste aanspreekpunt voor alles dat je nodig hebt, en begeleidt je bij iedere stap.

Kies steeds opnieuw de juiste wijnen dankzij gespecialiseerd wijnadvies bij al je gerechten

Proef bij elk bezoek samen met onze expert-sommelier

Geniet van onze gespecialiseerde degustatieruimte