Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi eu nulla vehicula, sagittis tortor id, fermentum nunc. Donec gravida mi a condimentum rutrum. Praesent aliquet pellentesque nisi.

*Mon Chardonnay Préféré

Samenstelling: Chardonnay

Soort: Domaine de Rodie – Languedoc

Domein: Mon Préféré

Regio: Languedoc

Prijs: € 6.00

Extra uitleg over deze wijn: In het hart van de grootste wijngaard ter wereld, in het zuiden van Frankrijk, onthullen de wijnmakers van Domaine de Rodié hun passie voor wijn en wijnstok: gehecht aan hun regio, aan hun terroir en aan hun lokale tradities, wordt deze passie doorgegeven van generatie op generatie. De veeleisende wijngaarden worden met de meest attente zorg liefdevol bewerkt. Deze Mediterrane regio met kalksteen, langs de uitlopers van de Cevennes met een uitzonderlijk klimaat is bijzonder geschikt voor de wijnstok. Een wijngaard met de meest bekende en meest nobele druivensoorten voor de beste wijnen: Syrah, Cabernet, Grenache, Merlot, Chardonnay …

Oog: Mooie lichtgele kleur.

Neus: Een zeer subtiele wijn, vol nuances en fruitige aroma’s van perzik en abrikozen in de neus. Geuren van witte bloemen (madeliefjes, acacia bloemen, wit dode-brandnetels, lelies) en kleurige bloemen rozen, pioenen).

Mond: Vol in de mond. Rond en fris met noties honing, karamel en toetsje stro in de afdronk.

Foodpairing: