Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi eu nulla vehicula, sagittis tortor id, fermentum nunc. Donec gravida mi a condimentum rutrum. Praesent aliquet pellentesque nisi.
Image thumbnail

Onze blend

Wijn drinken is een ervaring, en het is er eentje die we met jou willen delen. Samen een flesje wijn kraken gooit kolen op het vuur van elke gezellige avond. Bubbels doen elk feest nog meer bruisen. Wanneer we samen gelukkig zijn, wanneer we iets of iemand vieren en wanneer we genieten is wijn op zijn plaats. Wijn begint dan ook met ‘wij’.

Voor ons geeft een wijntje drinken kleur aan gezellig samenzijn. Het rijke aroma dat uit elke fles stroomt, vertelt verhalen van passie, hard werk en genot die samenvloeien tot een bijzonder geheel van smaken en geuren.

Elk smaakpalet heeft haar eigen voorkeuren en elke neus interpreteert aroma anders. Daarom specialiseerden wij ons jarenlang in elk aspect van wijn proeven om de ervaring meester te worden. Op basis van onze gegronde kennis  maakten we een zorgvuldige selectie voor wijnen in elke prijsklasse waaruit iedereen de ideale keuze kan maken.

De klassieke blend die Wijnen Van Maele vroeger had, kreeg de laatste jaren een frisse afdronk dankzij een golf van innovaties en opwaarderingen. Ervaar je alles liever in levende lijve? Onze vernieuwde wijnkelder met een stralende Wall of Wine wacht op jou, je familie, vrienden en collega’s om samen een fles te ontkurken en te toosten op het leven. Tot snel!